Laden...

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Postbus 75
9600 AB
T: 0598-37 36 67
E: griffie@hoogezand-sappemeer.nl

Agenda's

Hier vindt u de agenda's, notulen en andere raads- en vergaderstukken. Klikt u op een vergadering, dan kunt u verder naar de bijbehorende documenten. De raadsvergaderingen zijn live via internet te beluisteren...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Agenda's

Hier vindt u de agenda's, notulen en andere raads- en vergaderstukken.  Klikt u op een vergadering, dan kunt u verder naar de bijbehorende documenten. De raadsvergaderingen zijn live via internet te beluisteren en na afloop van de vergadering zijn de geluidsfragmenten op de website beschikbaar.

Waar vind ik de agenda's?

Op het moment dat de agenda voor een vergadering in concept is vastgesteld (ongeveer een week voordat de vergadering zal plaatsvinden) ziet u de vergadering verschijnen in het overzicht van geplande vergaderingen.  Wilt u een totaal overzicht van alle geplande vergaderingen van het hele jaar, dan kunt u het volgende doen:

  • Klik eerst in het overzicht van vergaderingen waarin u geinteresseerd bent (Informatiebijeenkomst, Opinierende raad of Besluitvormende Raad);
  • Daarna verschijnt een overzicht van de jaren waarin de desbetreffende vergaderingen zijn gepland;
  • Klik op het jaar van uw keuze;
  • Daarna verschijnt een chronologisch overzicht van alle vergaderingen die in dat jaar plaatsvinden of hebben gevonden;
  • Klik daarna op de datum van de vergadering waarin u geinteresseerd bent;
  • De agenda van deze vergadering wordt getoond.

Frequentie van vergaderingen en tijdstippen

De gemeenteraad vergadert twee keer per maand op de maandagavond. Om 19.30 uur begint de vergadering van de opinierende raad en aansluitend (meestal rond 21.30 uur) begint de vergadering van de besluitvormende raad. De vergaderingen vinden plaats in de raadszaal van het gemeentehuis. Wilt u gericht zoeken in het bestuursinformatiegedeelte gebruik dan deze zoekfunctie. Minimaal één keer per maand is er een informatiebijeenkomst waar een bepaald onderwerp beeldvormend wordt besproken. Deze bijeenkomsten zijn openbaar en treft u ook in het vergaderoverzicht aan.

Vergaderrooster 2016

Hier vind u het vergaderrooster 2016 (pdf)

en hier het vergaderrooster 2017 (pdf)

Besluitvormende raad

raadsvergadering-raad Anonymous vergadering-raad Anonymous