Laden...

Gemeente Hoogezand-Sappemeer
Postbus 75
9600 AB
T: 0598-37 36 67
E: griffie@hoogezand-sappemeer.nl

Gast van de Raad

Gast van de raad De vergaderingen van de gemeenteraad zijn openbaar. U bent dus altijd van harte welkom. Maar het is nu ook mogelijk om als Gast van de raad de vergadering te bezoeken. Dit is een initiatief...

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Gast van de Raad

Gast van de raad

De vergaderingen van de gemeenteraad zijn openbaar. U bent dus altijd van harte welkom.

Maar het is nu ook mogelijk om als Gast van de raad de vergadering te bezoeken. Dit is een initiatief van de gemeenteraad om u kennis te laten maken met het werk van de raad.

U wordt dan op de avond van de raadsvergadering om 18:15 uur ontvangen door enkele raadsleden. Ze geven een toelichting op het verloop van een raadsvergadering en vertellen u meer over de onderwerpen die deze avond op de agenda staan.

Vanaf de publieke tribune volgt u vervolgens (een deel van) de vergadering. Na afloop horen de raadsleden graag wat u als bezoeker van de vergadering ervan vond en wat u is opgevallen. U mag altijd een introducé meenemen, meld u dit dan wel even bij de raadsgriffie.

Aanmelden

Lijkt het u leuk en wilt u een keer Gast van de raad zijn? Neem dan contact op met de raadsgriffie. Dit kan telefonisch via 0598 373667 of via de mail: griffie@hoogezand-sappemeer.nl

Volgende datum

De eerstvolgende keer wordt gehouden op 30 januari 2017.

De avond start om 18:15 uur in het gemeentehuis aan de Gorecht Oost 157 in Hoogezand.